Health & Beauty Praktijk Body Action

Eten en Drinken

Eet- en drink assortiment


Ons streven naar producten van superieure kwaliteit geldt ook voor het eet- en drinkassortiment. Voor deze producten wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten en authentieke recepten en melanges en wij zijn trots op deze selectie etenswaren en dranken die in geen enkele voorraadkast zullen misstaan. Dit uitgebreide assortiment omvat een selectie van hoogwaardige kwaliteit naar ieders smaak. Ongeacht uw voorkeur zult u in dit eet- en drinkassortiment altijd iets vinden dat bij uw smaak en uw recepten past. Alle producten zijn fair trade!

Het assortiment omvat de volgende producten: 


- 4 soorten koffie gemaakt van 100% arabica bonen - koffiebranders en kenners beschouwen de arabicaboon als de beste boon die koffie van superieure kwaliteit levert.


- 2 soorten thee, t.w. Darjeeling, een speciale thee uit de streek Darjeeling in India, en English Breakfast Tea, een fijne melange van Assamthee en Keniaanse thee.


- 3 soorten Italiaanse pasta - authentieke pasta zonder eieren, gemaakt in Italië volgens het "trafilatura al bronzo" proces voor een ruw oppervlak waaraan de sauzen zich gemakkelijk hechten. De pasta's zijn gemaakt van Durum tarwe waardoor er een kwaliteit ontstaat die zich kan meten met volkoren met de smaak van witte pasta.


- 2 soorten Italiaanse pastasaus - authentieke Italiaanse recepten voor 2 verschillende smaken gemaakt met Italiaanse tomaten en extra vierge olijfolie. smaken: tomaat/basilicum en tomaat/olijf/champignons.


- Balsamicoazijn uit Modena - gecertificeerd door het "Italiaanse Consortium voor Balsamicoazijn uit Modena" en de controlerende instantie Cermet. Een heerlijke volle balsamico, op eikenhouten vaten gerijpt, en dat próef je...


- Olijfolie - exclusief geformuleerd in samenwerking met Carapelli Firenze, een toonaangevende Italiaanse producent van hoogwaardige en exclusieve producten.