Health & Beauty Praktijk Body Action

VoedingssupplementenWaarom we een goede voeding nodig hebben...?

Een aanzienlijk deel van de wereldbevolking zou meer levenslust, energie en een optimale gezondheid kunnen hebben door simpelweg zijn eetgewoonten te verbeteren. Hoewel voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een normale gezonde voeding, kunnen ze een uitstekende aanvullende bron zijn van essentiële voedingsstoffen in een handige vorm.
“De voedingsstatus kan verbeterd worden door een beter eetpatroon inclusief een grotere inname van verrijkt voedsel of voedingssupplementen”.


Hoe maak je de goede keuze???

Wereldwijd zijn er zoveel verschillende merken en soorten supplementen, dat we door de bomen het bos niet meer zien. De voedingssupplementen die wij aanbevelen, worden door miljoenen mensen in meer dat 50 landen over de hele wereld gebruikt en zijn al decennia lang toonaangevend op het gebied van klinische testen en wetenschappelijke vernieuwing van voedingssupplementen. De filosofie van het merk is om de meest geavanceerde formuleringen te bieden, ondersteund door grondig onderzoek en onaantastbare wetenschap in vele landen.


De natuur.........van het zaadje tot in het potje...

Dankzij de landbouwpraktijken en productieprocessen die worden gebruikt voor de productie van de producten,  halen we meer uit de natuur zodat u meer uit het leven kunt halen. De supplementen zijn de enige ter wereld die worden verbouwd, geoogst en verwerkt in eigen gecertificeerde ecologische boerderijen.