Health & Beauty Praktijk Body Action

Physio Acoustic Sound Therapy


Hervind uw lichamelijke en geestelijke balans met de revolutionaire
Physio Acoustic Sound Therapie

 

Physio Acoustic Sound Therapie


Hebt u er ook genoeg vandat u iedere dag pijn heeft? Wilt u ook af van uw stress? Hebt u alles al geprobeerd? Dan hebt u de werking van Physio Acoustic Sound Therapie nog niet ervaren. Pijn, stress en spierproblemen zijn gezondheidsproblemen van deze tijd. In Finland is na jaren onderzoek de Physio Acoustic Sound Therapie ontstaan. Revitaliseer uw lichaam op golven van geluid. Er zijn veel klachten waar PAS een heilzaam effect kan hebben.


Gebruik


De Physio Acoustic Sound Therapie streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen pijn- en stressvrij van het leven te laten genieten. Om dat te bereiken zijn voor de PAS therapie een speciale luxe stoel ontworpen, waarin 6 gepatenteerde boxen zijn ingebouwd. Deze stoel bezit speciale elektronica en is gekoppeld aan de computer die specifieke programma’s met vooraf ingestelde frequenties bevat. De apparatuur is zo ontworpen dat de laag frequentie geluidsgolven, die vanuit de speakers komen, optimaal in het lichaam doordringen.

Physio Acoustic Sound Therapie zorgt ervoor dat de organen, het weefsel en de cellen op de juiste frequentie functioneren en in balans zijn.

De PAS therapie werkt moeiteloos door kleding, gips, bandage of medische steunaanpassingen heen.

Een behandeling duurt een half uur tot een uur. Een speciale voorbereiding is niet noodzakelijk.


Wat is het effect van frequentie geluidsgolven?


Ieder orgaan (massa) heeft zijn eigen ideale frequentie, waarmee de beste massage therapie bereikt wordt. Een lever bijvoorbeeld heeft een 'vastere massa', dus ook een lagere frequentie dan bijvoorbeeld de longen.
Wanneer een orgaan ziek is, of wanneer er ergens een ontsteking in het lichaam is, dan heeft dit zieke deel van het lichaam een andere frequentie dan het oorspronkelijk in zijn gezonde toestand had. We creëren in het zieke lichaam een resonantie. (ziekte resoneert) Door middel van een deresonantie botst de resonantie van de disbalans in ons lichaam met de resonantie van de PAS therapie geluidsgolven. En daardoor kan de ziekte of pijn verdwijnen.
Met andere woorden; De resonantiefrequentie van de onderliggende spiergroepen worden in een computer programma vastgelegd en zorgt ervoor dat iedere spiergroep met zijn optimale frequentie behandeld wordt.

Toepassingen

- in geval van medische behandeling

- ondersteunt andere vormen van therapie

- sport

- spa & wellness

Physio Acoustic sound therapie is een relatief nieuwe technologie gebaseerd op de eeuwenoude wetenschap dat geluid de menselijke geest en zijn lichaam op positieve manier kan beïnvloeden. De therapie gebruikt hoorbare geluidsgolven om klachten te behandelen, ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. De technologie is ontwikkeld op basis van de wetenschap dat externe vibraties lichaamsfuncties kunnen beïnvloeden. Onderzoek ondersteunt de effectiviteit van Physio Acoustic Sound therapie.

De helende kracht van laag frequent geluid is nu voor iedereen bereikbaar gemaakt.
In de Physio Acoustic Sound stoel wordt gebruik gemaakt van Infrasound zeer lage frequenties met een gepatenteerde technologie. Infrasound wordt op dit moment al in veel klinieken succesvol gebruikt voor uiteenlopende klachten. Door de ingebouwde behandelingsprogramma’s wordt aan iedere cliënt maatwerk geleverd.

 


- Bevordert de doorbloeding

- Ontspant de Spieren

- Vitaliserend; ideaal voor ontspanning

- Pijnbestrijding op effectieve wijze, zonder medicatie

 
De therapie gebruikt hoorbare geluidsgolven om klachten te behandelen, ontspanning te bevorderen, stress te verminderen en pijn te bestrijden.

Ook wordt de doorbloeding bevorderd en hiermee nieuwe energie.

 

Heilzame effecten op


 • - de bloedcirculatie

 • - de lymfecirculatie

 • - de zuurstofverzorging

 • - het immuunsysteem

 • - van de algemene ontspanningstoestand

 • - van de hormoonhuishouding

 • - concentratie


 • Vermindering van


 • - zenuw- spierpijnen

 • - hoofdpijnen en sommige vormen van migraine

 • - verschillende vormen van buikpijn en obstipatie

 • - slapeloosheid

 • - parkinson spasme

 • - stress


 • In vele gevallen vermindering van


 • - verhoogde bloeddruk

 • - overgewicht

 • - cellulite

- osteoporosis

Physio Acoustic Sound Therapie als de reguliere geneeskunde alleen geen verlichting meer geeft


Medisch


De PAS therapie is voor veel doeleinden geschikt, zoals:

- pijnbestrijding

- revalidatie

- osteoporose

- ziekte van Parkinson

- dementie

- onrust

- spasme

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft de PAS therapie officieel erkend. Ontspanning, pijnbestrijding en stimulering van de bloedsomloop zijn genoemd en een aantal heilzame effecten die in de praktijk zijn gebleken en ook onlangs in vakliteratuur zijn beschreven.
Lees hier het artikel dat in 2009 is gepubliceerd in het Journal of Clinical Rehabilitation (The Medical Journal).

Physio Acoustic Sound Therapie biedt vele mogelijkheden, voor diverse klachten en ongemakken. 

Wat PAS voor u kan doen

Ieder mens heeft recht om pijn- en stressvrij van het leven te genieten.

Het effect van PAS therapie:

- bevordert de doorbloeding

- ontspant de spieren

- reduceert pijn


Physio Acoustic Sound Therapie is voor iedereen
die graag (top)prestaties levert


Sport

In de sport kan PAS therapie op verschillende manier worden gebruikt.

·     - behandeling blessure

·     - prestatieverhogend

·     - warming-up

·     - cooling-down

·     - herstel na training

PAS werkt met frequenties. De therapie werkt revitaliserend. Bij sport is de pulsatie van de geluidsgolven krachtiger om de prestatie van de sporter te verhogen. Bij een warming-up stimuleert PAS de bloedsomloop. Als er sprake is van een blessure, bekijkt de therapeut wat de sporter nodig heeft en past de pulsatie van de golven daarop aan.


Energie verhogend

De laagfrequentie geluidsgolven van Physio Acoustic Sound Therapie verhoogt de energie in het lichaam tot op celniveau.Energie stroomt door alle lagen van ons lichaam. Het zenuwstelsel is één van die lagen. Als de energie niet goed stroomt in ons lichaam kunnen functies stagneren. De geluidsgolven van de PAS therapie brengt de prikkeloverdracht in ons zenuwstelsel in trilling. Als deze trilling dezelfde frequentie heeft als onze organen en weefsel, dan verhoogt het niveau van energie. Daarom is PAS therapie uitstekend inzetbaar binnen de sport, om: 

·                 de conditie te verbeteren

·                 de prestatie te verhogen

het herstel te bevorderen na een training of blessure.

Physio Accoustic Sound Therapie is een weldaad voor lichaam en geest bij wellness activiteiten.

Spa & Wellness

PAS is niet alleen te gebruiken bij lichamelijke revitalisering. Ook bij geestelijke revitalisering is PAS van toepassing.

Physio Acoustic Sound Therapie ondersteunt bij ontspanning na inspanning. Ook helpt het uw lichaam te ontslakken. De Phsyio Acoustic Sound stoel biedt ontspanning na een dag vol prikkels. 

Prikkels


De dagelijkse belasting van mentale en fysieke prikkels is enorm. Deze prikkels hebben een flinke invloed op onze gezondheid. De Physio Acoustic Sound Therapie  heeft direct invloed op een goede bloedsomloop en vochtregulering, waardoor de afvoer van afvalstoffen verbetert. Door de Physio Acoustic Sound Therapie is ons lichaam in staat om serotonine aan te maken. Dit is het hormoon waar je blij van wordt. De adrenaline in ons lichaam neemt af. Het lichaam kan ontspannen en beter functioneren. De Physio Acoustic Sound Therapie is een ‘must’ voor iedereen, na een dagelijks blootstelling aan belastende prikkels.  

Kijk ook op www.newas.nl