Health & Beauty Praktijk Body Action

Gezondheidsprogramma


(Her)kent u dit?

Door een ongezond eet- en leefpatroon, maar óók door andere factoren zoals bijv. stress, kan er op lichamelijk gebied een disbalans ontstaan, een situatie waar het lichaam absoluut niet blij mee is. Psychische en/of lichamelijke klachten zijn bekende verschijnselen waarvan overgewicht één van de meest voorkomende is. Om de balans te herstellen, volgt u een dieet. Een dieet betekent nóg méér onbalans. Belangrijke voedingsgroepen worden uit de voeding weggelaten ten behoeve van gewichtsverlies. Hierdoor zal het lichaam na verloop van tijd tekorten opbouwen met als gevolg dat het aan het hamsteren slaat zodra het dieet afgerond is. Door dit hamsteren zal het lichaam extra buffers opslaan in de vorm van vetreserves. Het uiteindelijke resultaat zal zijn dat het beoogde doel niet wordt bereikt en men binnen afzienbare tijd weer terug is bij af. Vaak met rente en alle frustraties van dien. Uw stofwisseling loopt hierdoor als het ware schade op en hoe vaker dieetpogingen worden ondernomen, hoe méér het lichaam in onbalans raakt. Hierdoor zal ook de stofwisseling steeds meer en meer ontregeld worden.


Het voedingsprogramma waar wij mee werken, is voor duizenden mensen hét antwoord op de vraag waarom het lichaam niet zo functioneert als zij zich zouden wensen. Het is meer dan een zogenaamd dieet om af te vallen.Gezondheidsprogramma

Dit is een gezondheidsprogramma, geschreven door een orthomoleculair therapeut volgens PNI. PNI is een geneeswijze die staat voor het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit gebeurt door gezonde voeding en een gezonde leefstijl zoals de natuur het vroeger heeft bedoeld. Hierbij wordt speciaal aandacht gegeven aan de balans tussen lichaam een geest. Het programma is sinds 9 jaar op de markt, heeft inmiddels duizenden klanten bereikt en is internationaal doorgebroken. 


Het doel van het programma is

- het bewust aanleren van een ander eetpatroon met dagelijkse begeleiding via de mail plús persoonlijke begeleiding.

- het leren in de juiste balans en gezond te eten me als doel een blijvende gewichtsbeheersing, dus géén jojo effect en méér energie en vitaliteit


Naast de 3 hoofdmaaltijden die we gebruiken en naar behoefte 3 tot 5 tussendoortjes per dag, maken wij bij het programma gebruik van zéér hoogwaardige en uitgebalanceerde voedingssupplementen op biologische basis. Meer informatie vindt u bij het kopje supplementen.