Health & Beauty Praktijk Body Action

Gezichtshuidanalyse


 
 
 
Waarom een huidanalyse met een huidscan?

Door allerlei verschillende factoren kan de huid gevoelig worden of verouderen. Denk daarbij aan: weersinvloeden (zonlicht en milieuverontreiniging), hormonen, verkeerde voeding, stress, enz. enz. Omdat onze huid ons grootste orgaan is en het enige orgaan wat in contact staat met de buitenlucht, is het erg belangrijk om de huid goed te verzorgen. Maar....elke huid is anders en om het juiste product te vinden wat bij uw huid past, is het van wezenlijk belang om eerst een goede huidanalyse te laten doen.
 
Want wie zou er geen mooie, probleemloze huid met een frisse uitstraling willen hebben?
 
Wat "doet" het huidanalyse-apparaat?

  • Het huidanalyse apparaat laat u zelf het belang van een goede huidverzorging inzien.
  • De analyse geeft een juist huidbeeld van het hele gezicht van u in het apparaat zien. Dankzij een dubbel spiegelsysteem kunt u de analyse zelf mee volgen.
  • U krijgt inzicht hoe u op een eenvoudige en doeltreffende manier de huid zo gezond mogelijk kan houden.
  • De juiste producten en een juist productgebruik zal u worden geadviseerd, aangepast aan de specifieke behoeften van uzelf.
  • Zonneschade, pigmentatie, plaatselijke onrust, vroegtijdige veroudering, onrustige moedervlekken etc. kunnen vroegtijdig opgespoord worden. Voorkomen is beter dan genezen.
  • Wat anti aging betreft, kunnen we u de juiste producten aanraden.
  • Er kunnen producten uitgetest worden, zodat u de producten "ziet" werken in en op uw huid. Hierdoor heeft u onmiddellijke controle of het product geschikt is voor u, of het doet wat het belooft te doen en wat u er uiteindelijk mee kunt bereiken.
  • Verborgen huidproblemen kunt u niet met het blote oog waarnemen, maar wel met het apparaat. Als we wachten tot het wel zichtbaar wordt voor ons zgn. “blote oog”, is de schade vaak groter dan ons lief is.
  • De analyse is veilig en een prettige en leerzame belevenis.

Wij zijn er om onze cliënten van een eerlijk en persoonlijk advies te voorzien!!!
 
Garantie

Als een product aan uw  huid niet het gewenste resultaat geeft is dit een teleurstellende aankoop geweest. Herkent u dit ook?
De producten waar we in onze praktijk mee werken, zijn op biologische basis en van topkwaliteit. Ze behoren tot de top 5 van de wereld op het gebied van prestigieuze schoonheidsproducten, variërend in elke prijsklasse.
Hierdoor is het mogelijk voor elk budget de juiste oplossing te vinden. Tevens een 100% tevredenheidgarantie op alle producten.
 
Eerst zien en dan geloven!!! Laat u verrassen en maak een afspraak, zodat u het zelf ervaart!!